Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Bij Onlinesimonly.com is natuurlijk ook Ben vertegenwoordigd. Ben is één van de prijsvechters op het gebied van sim only abonnementen. Ben biedt abonnementen aan voor een lage prijs, maar wel met kwaliteit. Ben specialiseert zich op simkaart abonnementen. Ben je dus op zoek naar een sim only of prepaid kaart aanbieding dan ben je bij Ben aan het juiste adres. Kies gewoon hoeveel je kwijt wilt zijn per maand en het abonnement dat daarbij past. Ben geeft veel belminuten, maar ook een hoge snelheid voor internet.

Over Ben
Wie kent Ben niet? Al sinds 1999 is Ben actief op de Nederlandse telefoniemarkt en hebben ze door een langdurige reclame periode veel bekendheid verkregen. Ben bereikte doordat het nu een nog groter budget had verkregen in 2001 al 1 miljoen gebruikers. Ben was de eerste aanbieder van GPRS en kon na een jaar iedereen MMS berichten versturen. Toch ging het fout en heeft het samen met het toenmalige Dutchtone geprobeerd geprobeerd een apart netwerk op te richten. Voordat er uberhaupt begonnen werd met de start werd de samenwerking alweer ontbonden.

Niet veel later, in september 2002, kwam Ben volledig in handen van T-Mobile International. In 2002 werden de aandelen verkocht aan Belgacom, Tele Denmark en Deutsche Telekom voor 320 miljoen. Deutsche Telekom waar T-Mobile onder valt is de grote winnaar geworden. Door de overname kreeg men een UMTS-licentie en konden zij op de Nederlandse markt mobiele telefonie aanbieden. De naam Ben kwam te vervallen en alles ging over naar T-Mobile. In 2008 heeft T-Mobile besloten Ben nieuw leven in te blazen. Ben had immers een goede naam op het gebied van mobiele telefonie en zo is het nu weer mogelijk een sim only en prepaid kaart aan te schaffen via Ben.