Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Online je sim only abonnement afsluiten, dat kan bij KPN. De marktleider in telecommunicatie biedt in zijn vakgebied daadwerkelijk alles aan en zo ook sim only abonnementen. Je kan bij KPN kiezen uit belminuten, smsjes, internet of een alles-in-één bundel. Je kan zelf samenstellen wat je wilt en het abonnement dus zo duur maken als je zelf wilt. KPN heeft als bijkomend voordeel dat je onbeperkt kan bellen met mobiele KPN nummers in Nederland. Dit zal je weer een flink aantal minuten schelen en wanneer je veel vrienden of kennissen hebt met mobiel nummer van KPN kan je qua minuten een stuk lager gaan zitten en dit resulteert weer in lagere kosten. Kies nu het abonnement dat bij je past, wijzigen kan altijd nog.

Over KPN
Eén van de bekendste telecommunicatiebedrijven in Nederland is KPN. Het bedrijf zelf bestaat al sinds 1852 en is jaren lang in handen van de Nederlandse Staat geweest. Eind jaren tachtig kwamen er wetswijzigingen waardoor het mogelijk moest worden voor andere bedrijven zich ook met de telecommunicatie te bemoeien. Pas in de jaren negentig was het zover en begon de Nederlandse Staat langzaam aan de aandelen KPN op de beurs te stallen. Eerst werden de aandelen alleen op de Amsterdamse beurs verhandeld en later ook in New York. Eind jaren negentig kwam internet ontzettend in ontwikkeling en wou ieder telecombedrijf ICT bedrijven overnemen. Helaas ging dit fout en kwamen veel telecomgiganten in de schulden door de internetzeepbel. De consument was er nog niet aan toe, vandaar dat KPN tegenwoordig veel luistert naar de klant. Bij KPN hebben ze dan ook hun lesje wel geleerd en richten ze zich op wat de klant wil. KPN is persoonlijk, houd van eenvoud en wil het vertrouwen winnen van de consument. KPN heeft dan ook een klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is.

Tip
Zou je echt goedkoop uit willen zijn kies voor KPN en dan vooral wanneer er aardig wat vrienden of kennissen in het bezit zijn van een mobiel KPN nummer. Je kan zelf zo een goedkopere belbundel nemen aangezien je onbeperkt naar deze nummers kan bellen.