Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Eén van de telecom aanbieders zonder fysieke winkels is Simpel. De prijsstunter die bekend is geworden door de vele reclamespotjes waar Simpel het voor iedereen simpel houdt. Simpel is één van de goedkoopste aanbieders van sim only abonnementen. Je kan er zelf je abonnement samenstellen. In principe kan je al een abonnement voor slechts 2,50 krijgen. Het ligt eraan hoeveel minuten je wilt hebben. Je kan kiezen hoeveel MB je wilt hebben, alleen voor internet op je mobiele telefoon natuurlijk. Houd je liever van simpel met alleen bellen en smssen dat kan al vanaf 5 euro per maand. Je kan zelf een belplafond instellen en je hoeft dus ook niets meer kwijt te zijn dan wat je vooraf besluit. Zou je buiten de bundel bellen, smssen of internetten heb je het voordeel dat je bij Simpel zit. Simpel is zeer goedkoop als het gaat om het feit dat je buiten de bundel belt of dergelijke. Tevens heeft Simpel nog leuke voordeelbundels waaruit je kan kiezen. Klik en bestel dus direct bij Simpel en pas je abonnement aan op je eigen gedrag.

Over Simpel
Simpel bestaat al sinds 2007 en is in 2010 eigendom geworden van T-Mobile. Toch is Simpel een eigen organisatie met een vestiging in Driebruggen. Simpel bied alleen abonnementen via het internet aan en kan zo de prijs laag houden. Simpel heeft vandaar maar rond de 50 werknemers. Statutair is Simpel gevestigd in Den Haag, maar hier kan je niet naar toe voor vragen aan de klantenservice. Alles wat je als klant wil moet online gebeuren. Simpel valt dus onder T-Mobile en maakt dus ook gebruik van het T-Mobile netwerk. Zij investeren hier ontzettend veel in en je kan er dus vanuit gaan dat je een uitstekend bereik hebt. Simpel zelf bied momenteel ook alleen sim only abonnementen aan, vandaar op OnlineSimOnly.com.

Klantenservice
Je kan niet terecht in fysieke winkels bij Simpel, maar de meeste antwoorden vindt je via de vragenpagina. Zou het voorkomen dat je niet het antwoordt vindt waarnaar je op zoek was kan je altijd contact opnemen. Je kan de klantenservice van Simpel bellen (0900-1418) 35 cent per gesprek of gewoon simpel een email sturen via het contactformulier. De openingstijden van Simpel zijn; Maandag tot en met vrijdag van 09,00 tot 17,00 en dus niet buiten kantooruren om.