Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Tele2 is één van de betere sim only aanbieders vandaar dat we Tele2 uiteraard op OnlineSimonly.com aanbieden. Tele2 is één van de prijsvechters en zal goedkoop zijn qua sim only, maar dat is niet alles. Tele2 heeft een eigen netwerk. In 2005 nam Tele2 Nederland B.V. Versatel over en heeft sindsdien veel geinvesteerd in het netwerk. Ze zijn dus niet alleen goedkoop, maar bieden tevens kwaliteit aan.

Waarom je als klant goed af bent bij Tele2? Je bent verzekerd van een goed en voordelig abonnement dat toekomstperspectief biedt. Bij Tele2 weet je dat er een groot moederbedrijf achter zit dat wil investeren en de klant voorop stelt zoals je verder kunt lezen. Tele2 is nu al één van de dominerende bedrijven in mobiele telefonie qua sim only abonnementen en aangezien je op zoek bent naar een sim only is dit één van de beste oplossingen.

Over Tele2
Het moederbedrijf van Tele2 is het Zweedse Investment AB Kinnevik. Dit bedrijf staat erom bekend een challenger te zijn, een bedrijf dat de concurrentie aangaat met monopolisten. Het moederbedrijf is in vele branches actief zoals in communicatie, maar ook in trucks, constructie machines, motoren en werd groot door het staalbedrijf “Fafersta”. Hiermee boekten zij grote successen en ook in de communicatie sector gaat het goed. Tele2 doet het goed op de Nederlandse markt, maar ook in Zweden zelf timmert Kninnvik aan de weg. Al in 1981 zijn ze actief in Zweden en werd er destijds nog een grote rechtszaak gewonnen tegen de gevestigde orde. Anno nu heeft het moederbedrijf zelfs een televisiezender in handen. Er vallen inmiddels al tal van grote bedrijven onder het moederbedrijf van Tele2.