De Samsung Galaxy S7 wordt genoemd als de beste smartphone ooit gemaakt. Ben jij een trotse bezitter dan ben je uiteraard zuinig op jouw aankoop. Vanzelfsprekend blijf je uit de buurt van water en zorg je ervoor dat de smartphone niet uit je handen valt. Gelukkig zijn er tal van manieren om te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw favoriete toestel. In het kort lichten we een aantal mogelijkheden toe zoals het kopen van een geschikt hoesje of een passende verzekering.

Geschikt Samsung S7 hoesje

Het beschermen van een telefoon begint bij het aanschaffen van een passend Samsung S7 hoesje. Via vele webwinkels kun je voordelig allerlei soorten hoesjes bestellen. Deze worden de volgende dag meestal al geleverd mits je voor 22 uur besteld. Keuze is er tussen bookcases, flipcases en hoesjes waarmee je de achterkant kunt beschermen. Prijzen verschillen, maar voor een eenvoudig boekhoesje voor de Samsung S7 betaal je nog geen 15 euro in de meeste gevallen.

Screenprotectors

In de gevallen van een hoesje voor de achterkant wordt er vaak een screenprotector bijgekocht. Zo wordt ook het scherm aan de voorkant beschermd tegen krassen en vuil. Deze zijn zeer voordelig en worden meestal geleverd per 2. Ze kunnen eenvoudig over het beeldscherm worden geplakt.

Voordelig verzekeren

Voor wie niet zo weg is van een hoesje om zijn telefoon is er nog een mogelijkheid. Voor een klein bedrag per maand kan de smartphone namelijk verzekerd worden. Deze verzekeringen dekken schade door vallen, water en bij de duurdere verzekering ook diefstal van de telefoon. Deze optie is iets duurder dan een smartphonehoesje, maar je kunt iets minder voorzichtig met je toestel omgaan.

Ten slotte spreekt het voor zich dat je gewoon verstandig met je Samsung S7 moet omgaan. Smartphones als deze zijn breekbaar en redelijk fragiel. Geen materiaal om roekeloos te gebruiken, hoe zeer de fabrikanten beweren dat de toestellen van sterkere kwaliteit dan ooit te voren zijn.